GÅ TILBAGE

Bekendtgørelsen om sikkerhed for gasinstallationer

På Retsinformation.dk finder du bekendtgørelsen om sikkerhed for gasinstallationer.

Læs bekendtgørelsen om sikkerhed for gasinstallationer

Digital varmepumpe

I samarbejde med TEKNIQ, Dansk El-Forbund og Blik- og Rørarbejderforbundet har EVU udarbejdet den digitale varmepumpe, hvor du kan se alt det, der ikke er synligt på en fysisk luft-vandvarmepumpe.

Læs mere om den digitale varmepumpe her:

Den digitale varmepumpe

HEAT

Undervisningsmaterialet fra HEAT består af en samlet kursusbeskrivelse og fire opgavesæt, der kan benyttes til undervisning i service på store fjernvarmeanlæg.

I undervisningsmaterialet findes nedenstående kompendie, der er samlet med opgavesæt.

Kompendiet HEAT

 

Det komplette undervisningssæt til undervisere kan downloades som .zip-fil ved at følge knappen nedenfor.

Underviserpakke

Konvertering fra elvarme til luft-vandvarmepumpe

Videncenter for Energibesparelser i Bygninger har udgivet en række guides og energiløsninger bl.a. om konvertering fra elvarme til luft-vandvarmepumpe, som handler om overgangen til varmepumper i husstande uden for fjernvarmeområder. Løsningen beskriver, hvordan installatører og håndværkere udfører arbejdet med varmepumper korrekt.

Læs om luft-vandvarmepumpe

Gas – opstilling og indregulering af en gasblæseluftbrænder

Se hele videoguiden eller enkelte afsnit til opstilling og indregulering af en gasblæseluftbrænder. Husk at opstilling kun må udføres med lovpligtigt certifikat.

Se videoguide

Gassikkerhedsloven

På Retsinformation.dk finder du gassikkerhedsloven. Klik på knappen nedenfor for at få genopfrisket den gældende lovgivning.

Gå til gassikkerhedsloven

Svejsning

Arbejder du med svejsning? Læs pjecen Svejsning af rørsystemer i plast og få genopfrisket din viden, så du er klædt på til din næste opgave.

Pjecen Svejsning af rørsystemer

Varmepumpe beregningsværktøj

Striebel Eltron dimensioneringsværktøj giver dig mulighed for at dimensionere hele systemet og viser det forventede energibehov, energiomkostninger og anbefalet anvendelse.

Gå til værktøjet

Videnscenter for energibesparelser i bygninger

Gennem Videnscenter for Energibesparelser i Bygninger indsamler og formidler Energistyrelsen viden om konkrete og praktiske muligheder til at reducere energiforbruget i bygninger.

Gå til Videnscenter